вторник, 28 септември 2010 г.

България




Не искам да депресирам никой,знам,хубаво е да си спиш сутрин,към 5-6 часа когато слънцето изгрява,на топло в леглото.И знам,че е гадно да станеш за работа или училище толкова рано,защото искаш да си лежиш.Да спиш и да сънуваш сънища...но какво сънуваме ние-кошмари!Кошмар,който за разлика то другите,ще ни погуби в съня ни само,защото не искаме да се събудим и да видим реалния свят,в който живеем!А реалния свят е не този,който сънувате-този,в който работите като кучета и едвам свързвате двата края,а като се обърнете наоколо виждаме само злоба и само злоба!Истинския свят,истинската реалност е красива!Тя е създадена от Бог,а той твори чрез любов към всички!Истинския свят е красив,природата,вселената...истинския свят се крепи на законите на любовта,а любовта твори красота!

И ние трябва да видим този свят,защото ако продължим да живеем в кошмарите-ще се самоунищожим!Искате ли да се самоунищожете или искате да живеете в едно прекрасно общество,в което ще виждате близките си вечно усмихнати и щастливи,по един възвишен начин,който ще изпълва сърцата ви с любов,а очите-със сълзи.Искате ли да бъдете галени от слънчевите лъчи,изпитващи любов към всичко,или искате да бъдете покосени от злобата си?Аз предпочитам да живея в свят на доброто!Но ако аз искам да отида там,няма как,и вие трябва да дойдете с мен.Без вас,без вас,хората,съм за никъде,защото ние сме един организъм,който съставлява по-голям организъм.И този организъм трябва да работи хармонично и братски и да се захранва с любов,а ако злото пак се появи,несъмнено ще се появи някой,който да се възвеличи-той ще е рака на човешкото общество,ако хората са разумни обаче-ще задуша злото в зародиш и ще го върнат в правия път...но ако не са-тогава то ще се разрасне носейки гибел!!!

Засега се показваме като незрели същества,затова злото прогресира...но въпроса е:Искате ли злото да достигне апогея си и да загинат милиарди?
Вместо да загинем,ние можем да се развиваме и да сме задружни!
Но това е избор:и всеки избира сам за себе си!


Обаче-последствията от нашия избор ще преживеят бъдещите поколения,децата ни!
Затова трябва да избираме мъдро,със сърцето си!

Всички извисени хора говорят така,а аз само предавам думите им,искащ отчаян да събера съмишленици и да се опитаме да премахнем злото!

Първо от нас,после от България,а накрая и от целия свят!
За целта бъдете добри,винаги поставяйте любовта(към семейство,жена,деца и т.н.)пред парите,винаги поставяйте духовното пред материалното,за да можете да поставите любовта и добротата пред омразата и злото,за да можете да се пречистите-да сте свободни и да имате волята да се опълчите срещу робския живот,който водите!

Чувал съм много истории за хора,които са го направили-отдали са се на духовното и са зарязали дявола,вселил се в материалното,и тези истории никога не съжаляват за избора.Нищо,че пропагандата и системата ни учат,че ако зарежем всичко нямаме бъдеще!

За какво бъдеще става въпрос?За реализация в днешния греховен свят,в който злото има надмощие над доброто!


Ето как произтича живота на един материалист,а за жалост мнозинството от хора възпитават децата си в материализъм:

Детето се ражда и от малко му се насажда в главата да слуша госпожите в детската градина,за да доволни и за да го обичат.Детето вижда в очите на родителите си опора и ги слуша...След това започва училище-в главата подсъзнателно му е втълпено да слуша учителите,само,че сега родителите му казват да бъде отличник и да е по-добър от другите деца,за да е добре.
  Идва пубертетът-детето започва да пита:Защо да съм по-добре?Защо да уча?
Родителите:За да те хвалят учителите и,за да можеш да си хванеш добра работа като пораснеш!
Родителите учат детето си да се стреми към добрата работа и карат да учи не за да има знания,а за да има безсмислена материална изгода.
Но детето пак пита:
-Защо ми е хубава работа?
Родителите:За да имаш повече пари и да си по-богат от другите,следователно по-щастлив!
Така с времето детето се учи на егоизъм,чувал съм неведнъж майките да крещят на децата си:Защо му даде?Трябва да си егоист!!!
Детето намира хубава работа,печели пари,след това си взима и голям апартамент,жени се за подла красавица и му се раждат две красиви дечица.

След това се започват мъките-родителите умират!Подлата красавица пък изневерява на мъжа си и използва любовта му към нея,за да му вземе апартамента и парите!Децата на мъжа пък умират от свръхдоза...
Така ефектът на бумеранга се проявява!Накрая мъжът преосмисля живота си и разбира колко грешно са го учили родителите му.Но не те са виновни,всъщност родителите му са били учени така от техните родители,те пък от техните и т.н....
Мъжът вижда,че той е бил изкупителната жертва на "ефекта на бумеранга" и изведнъж осъзнава,че вярва в Бог и ,че се е променил.След време,макар и беден,си намира хубаво добро момиче,което живее  на квартира и едва-едва свързва двата края.С мъжа се събират,Бог ги дарява,със скромен дом,в който те отглеждат свои две деца,които биват възпитани във духовното и във любов към България и след много беди децата стават хора,които се борят за бъдещето на нашата малка,но красива страна.След време баща им умира на топлото си легло с усмивка на лице и с думите:Животът е толкова хубав!

Ето,тази история може да ни научи на толкова много неща и без да си чупим главите!

В този живот е нужна любов!Ангелите имат по две крила и могат да летят,а човек има само едно и в опита си да полети пада и се наранява дотогава докато разбира,че му трябва второ крило.Среща се със сродна душа и...двамата политат към щастието и свободата!

Няма коментари:

Публикуване на коментар