сряда, 29 септември 2010 г.

Предложение за бъдещата вътрешна политика-1 част

Главното ми предложение е да се вземем в ръце,както вече описах и призовах,да отърсим глави и да погледнем нагоре към Слънцето,да усетим светлината и топлината му,да се докоснем до божественото и да тръгнем напред към Духовната революция!

Първо,начело на държавата трябва да се възкачи човек,който е успял да подреди мислите си и ще се опита да покаже на хората накъде да поемат.Ако те го послушат-ок,но ако не,тогава всички отиваме надолу.
1.Медии
Този човек ще трябва да проведе среща с медиите.Защо?Знаем,че медиите са основната сила за промяна на хорското мислене-сега медиите ни заливат с глупости и ни погребват ден след ден,ден след ден.Мисля,че най-добре ще е медиите да започнат да балансират добрите и лошите новини,защото те влияят на човешкото мислене.Добрата новина е добра мисъл,а лошата-лоша!Трябва всички видове медии да "програмират" мозъците на хората към добри мисли,защото това ще се отрази положително върху живота на хората.
Също така си мисля,че всички клюкарски вестници трябва да се разпуснат-те влияят отрицателно на хорската психика.Трябва да се рекламира българското изкуство,наука,спорт,история и т.н.Турските сериали да се спрат,а Холивуд да се ограничи,за сметка на някои Балкански  и Руски шедьоври.Медиите трябва да променят манталитета на хората в положителна посока,както и да "пропагандират" доброто,любовта и силата на вярата и надеждата!Това ще е само от полза.

2.Македония
Трябва да се направи опит за премахване на антибългарската пропаганда в Македония и да се прави българска.За да доближим македонците до нас,защото това там е българско!!!

3.Закони и престъпност
Да има реформи в Конституцията,а законите да станат задължителни за всички етноси и религии!

Ако откраднеш-влизаш в затвора за минимум 10 до 15 години и всеки ден работиш общественополезен труд-залесяваш гората,чистиш боклуци и т.н.В затвора-всички екстри да се премахнат и това място да стане синоним на ада!
След излежаване на присъдата-предлагам по-строги мерки-да се реже или да "изсъхне" дясната ръка на крадеца(на някой това ще му се стори безсмислено понеже тези закони са били ползвани от хан Крум).

Убиеца-съдбата му ще се решава от майката на убития!

На изнасилвача ще му се "спират" половите органи,като в Полша-ще му бият една инжекция,която ще го омаломощи или пък ще му се режат .....

Лъжеца ще лежи в затвора до 20 години.
Предложил рушвет пък ще бъде вкаран за около 5 години,а човек приел рушвет-до 10 години.
В затвора-издръжката ще е част от това,което си изработил през деня.

По пътищата-КАТ трябва да внесат нови технологии,които да глобяват шофьорите.Ако три пъти си без книжка-отнемат ти я завинаги,без право на замяна.Със превишената скорост,без колан и разговор по телефона е същото!
Ако те хванат веднъж пиян,или ако блъснеш човек,но той оживее-ти се отнема моментално книжката.А пък ако човека умре-майката на загиналия ще решава съдбата ти.
Ако тези закони са еднакви за всички и ако медиите "пропагандират" морал,доброта,любов и задружност на народа-за около 10-ина година манталитета на хората ще се промени.

4.Възстановяване на икономиката
С мафията ще се действа по-жестоко,а парите,които те или техни организации(клубове,заведения,хотели,банки или пък дори частни телевизии или услуги)са присвоили ще отидат за държавата,а морални лица ще ги разпределят по домовете за сираци,домовете за деца с увреждания,обновяване на здравеопазването,земеделието и повишаване на заплатите.
Повярвайте,има около 30 млрд. български лева,които са откраднати...,а може би са и повече!Турция пък ни дължат 20 млрд. долара,които ще ни дойдат много добре!
Ще си ги искаме докрай тези пари!!!Въпрос на чест е!
Как да оправим безработицата?Факт е,че много хора,които са работливи и талантливи са безработни.Защо?Защото в България избора какво да работиш е ограничен и тъй като всичко е един механизъм-трябва да се построят заводи наново и да се обработват ниви отново!Това ще повиши основно земеделието и частично промишлеността.
Проблема е,че ЕС и САЩ си ни "поливат" редовно със отровни вещества,които съсипват почвата ни-това е факт.Тогава ще направим така,че ако великите сили не започнат да минават над Балканите с екологично чисто гориво-няма да ги пуснем да минават!Не забравяйте-трябва да отстояваме правата си!
Ще ги принудим-тъй като Балканите са много важни за тях!Ако пък тръгнат  да ни оправят „демократично” ще сключим предварителен договор с руснаците,както севернокорейците сключиха такъв с Китай(ако СК бъде нападната,Китай скача да ги защитава).Не,не искам да върна социализма!По-скоро е най-добре ново общество,по-перфектно от предишните-капитализъм и комунизъм,където България няма да е зависима от някого и самата тя ще стане велика сила!Вярвам в това!Но,за да се случи-трябва да повярват и още 9 милиона души!


5.План за развитие

Ще се направят младежки и обществени организации,които да залесяват гората и да чистят природата-това е много важно!Да поддържаме чиста природа,за да създадем условия за туризъм!!А пък,и когато хората работят заедно-това ще ги обедини!Ще има повече време за семействата,да укрепват своята връзка помежду си,а и със целия народ!

 А)Туризъм
Туризмът ще е основният вносител на доходи у нас-чрез него ще продължим да трупаме икономически облаги,за да възродим величието на България!
За целта трябва да се създаде чиста природа и места за почивка,където да отсъстват елементите на големия град,а да се предразполага към пълен релакс.Как?Масово ще се махат незаконните заведения,хотели и т.н. по черноморието ни,морската вода ще е чиста и ще се появи закон,който ще позволява строеж на по една,две сгради в определен район,за да се премахне така познатия ни стрес!
В гората ще се намали масовото изсичане и всеки месец ще се прави проверка дали гората е била залесена достатъчно,за да не изчезне!Ще се строят хижи в близост до манастири,природни извори и всякакви културни,исторически и природни обекти,които ще бъдат пазени и реставрирани,когато е нужно!

Б)Земеделие и промишленост
Ще изнасяме земеделски продукти навсякъде по света-най-вече по Балканите,в Русия и Япония.Ще подобрим отношенията си с Близкия изток.
Скоро ще можем да пуснем в действие и няколко завода,които ще носят още доходи и така бавно и постепенно ще си възвърнем икономическата сила.Имаме кислео мляко,плодове,зеленчуци и чудесна животинска и растителна екосистема,които ни правят известни по света,а пък за билките-да не говорим за билките!
Разбира се,ще увеличаваме заплатите,пенсиите  и ще намаляваме(според случая) цените.

В)Възпитание на новите поколения
Много е важно да се погрижим и за бъдещето на България,именно децата!В техните ръце седи миналото и бъдещето ни!Затова е важно да ги възпитаме,че от малки да се учат да пазят българските традиции,народ и държава!
Първо,те трябва да бъдат откърмени с идеите за патриотизма,доброто,морала,любовта и вярата в Бог.Затова ще помогнат и медиите,които ще започнат да откриват българското изкуство за всички българи,а оттам и за света!
Държавата ще опита да откърми българчетата с тези идеи,но родителите също имат огромна роля.Затова ще се направи така,че децата да започнат по-късно да ходят на детска градина и възпитанието през първите седем години да се раздели между родителите(които ще имат право на „родителстване”(ще седят у дома и ще се грижат за децата си (до 4 години!!!),ще посещават обществени изяви и ще бъдат финансирани от държавата).След четвъртата година децата да се поемат държавата чрез Валдфорската педагогика,която да стане нова образователна система,защото е съвсем ясно,че тя е далеч по-ефективна от сегашната.Старите пороци:Алкохол,пушене и дрога ще се изкоренят,а децата ще могат да живеят и изразяват себе си свободно(не както е сега!!!).

За да продължим да се развиваме имаме нужда от помощ,може би,и от Сърбия,Румъния и Гърция.Възможно е да създадем някакъв икономически съюз,много по-различен от досегашните.....







Няма коментари:

Публикуване на коментар